top of page
vivafloors 5 project.jpg

Bedrijven

wij realiseren de vloer voor uw bedrijf. hierbij moet u denken aan kantoor ruimtes halletjes maar het kan van alles zijn. voor ons is niks te gek. wij willen graag meedenken en zijn voorbereid op alles. hopelijk horen we snel van u. een offerte is altijd vrijblijvend en het advies ook.

Bedrijven: Projecten
runivloeren 1.jpg

PVC in bedrijfs ruimte

steven project.jpg

Linoleum

steven project 1_edited.jpg

Tapijttegels

Ondanks enkele onvoorziene problemen werd dit specifieke project op tijd en binnen het budget voltooid. Het is een goed voorbeeld van mijn toewijding om een kwaliteitsproduct af te leveren, ongeacht de complicaties, om volledige klanttevredenheid te garanderen.

linoleum staat wel bekend als een van de oudste afwerkvloeren van het bedrijf leven. het heeft ook niet voor niets een hele goede reputatie. wij realiseren ook ontwerpen met linoleum en kunnen dit zeer goed toepassen in uw bedrijf pand.

Mijn klant voor dit specifieke project was geïnteresseerd in iets dat economisch en ecologisch duurzaam was. Ik bleef gedurende het hele proces binnen die grenzen om ervoor te zorgen dat de klant tevreden was met het resultaat.

bottom of page