top of page
Bedroom

Een PVC Vloer in uw woning?

Wilt u een perfecte en duurzame vloer? kies dan het pvc van ons. Wij hebben nauw contact met onze leverancier om onze kwaliteit zo goed mogelijk te houden. Daarbij laten we uw vloer ook nog eens leggen door vakmensen in de buurt. 

Weet u nog niet welke vloer u wilt? Met het linkje hieronder kunt u makkelijk stalen bestellen naar keuze. Wij kunnen uiteraard ook bij u langs komen zodat wij de vloer kunnen laten zien, en een offerte op maat kunnen maken en dit is allemaal vrijblijvend.

vivafloors 3 recht_edited.jpg

PVC Rechte planken

V.A. €52 M2  

Dit is een totaal pakket:

PVC vloer + gelegd 

Egaline (3mm) Primer

De meest bekende pvc vloer is die met een houtlook. Deze ‘houten’ pvc vloer is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Toch heeft hij meer voordelen dan een houten vloer. Zo is het een meer onderhoudsvriendelijke vloer, met een beetje water ben je klaar namelijk. Ook is de kans op krassen veel kleiner.

vivafloors 9 visgraat.jpg

PVC Visgraat

V.A. €60 M2  

Dit is een totaal pakket:

PVC vloer + gelegd 

Egaline (3mm) Primer

Terug van weggeweest is de razend populaire visgraat vloer. De vloeren hebben een uiterst stijlvol en uniek motief dat elk interieur een klassieke uitstraling geeft.
Mix je visgraat met een industriële woonstijl, dan krijg je een geweldig contrast. De planken zijn smaller en korter dan onze andere vloeren. Door de bijzondere legwijze wordt die diepte in jouw woning prachtig benadrukt. Een geweldige vloer met alle voordelen van PVC.

vivafloors 4 tegels.jpg

PVC Tegels

V.A. €53 M2  

Dit is een totaal pakket:

PVC vloer + gelegd 

Egaline (3mm) Primer

PVC-tegels maken elke ruimte in je huis bijzonder, vooral omdat ze ontzettend veel stijl en klasse hebben. Ook hebben ze de voordelen van PVC ten opzichte van echt natuursteen of beton, zoals makkelijk in onderhoud en niet poreus.
Je kunt er dus alle kanten mee op; van een natuursteenlook in de keuken tot een betonlook in de woonkamer.

bottom of page